Ik ben de afgelopen 2,5 ontzetten druk geweest en heb jullie nog niet eens kunnen vertellen dat René en ik gaan verhuizen! Het kan natuurlijk zo zijn dat mensen al op mijn Facebook hebben gelezen dat we gaan verhuizen. Ik heb het huis van top tot teen schoongemaakt met mijn schoonouders en heb daarna bijna helemaal alleen alles geschilderd. Het was een werkelijke rot klus maar het resultaat mag er wezen. Als we verhuisd zijn, zal ik er iets leuks over schrijven en de foto's laten zien.
Het is vandaag vreselijk warm en zoals het hitte plan beschrijft, zouden we vandaag allemaal een maaltijdsalade moeten eten. Nu ben ik geen super grote fan van maaltijdsalades maar mijn frisse, Mexicaanse maaltijdsalade is zeer geschikt voor een dag als vandaag. Ik heb mijn inspiratie voor deze salade opgedaan tijdens een studiereis. Ik moet er wel bij vermelden dat het niet goed is voor de lijn en echt is om lekker van te smullen op deze zomerse dag.
Ingrediënten (hoeveelheid kun je aanpassen naar je honger of het aantal personen): ijsberg sla, mais uit blik, kidneybonen uit blik, avocado, geraspte kaas, crème fraîche of zure room, ui, tortilla chips, peper, zout, limoensap en tabasco (of chili flakes).
Je hoeft alleen maar de avocado, ui en sla te snijden en verder gewoon de ingrediënten naar smaak toevoegen en mengen. Zorg dat je de avocado en ui niet te groot snijdt zodat je met tortilla chips kunt dippen in de salade.
De titel van mijn blog is 'De kunst van het kunnen en kiezen' omdat deze zin een samenstelling is van waar ik me dagelijks mee bezig houd. Ten eerste heb ik een grote passie voor kunst en houd van woordspelingen. Daarnaast vind ik het als jongvolwassene lastig om mijn plaats in de maatschappij te bepalen omdat er veel beperkingen zijn in mijn leven maar er ook enorm veel te kiezen valt. Je zou dus kunnen zeggen dat het nog een knap kunstje is om dit op de juiste manier te doen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten